Cuvette eller cuvettesteg  

   

 

1 stk. cuvette                           (ca. 250 gram pr. person) 

Salt og peber 

Evt. 2 fed hvidløg 

Lidt olie 

  

Cuvetten ridses i fedtkanter (Skær ikke ned i kødet) 

Lidt olie hældes i en kop. Tilsæt salt og peber og evt. knust eller finthakket hvidløg) 

Smøres på cuvetten. 

  

Placer din cuvettesteg i en bradepande i en forvarmet ovn ved 250 grader. Brunes i ca. ¼ time. 

½ liter vand hældes ved og cuvetten steger videre i ca. ¾ time ved 160 grader. Brug evt. stegetermometer så du ved, hvornår din cuvette har den ønskede kernetemperatur. 

  

Anbefalet tilbehør til cuvette: 

  

Bagte kartofler 

Kartoffel både eller skiver 

Sauterede grønsager 

Salat og flutes 

Stegte løg og champignon 

Forskellige færdigsaucer